Schade / Reparatie

Gevallen met uw motor? Of heeft u schade gereden? Laat uw motor door ons herstellen! 
Als er schade / reparatie aan uw motorfiets gebeurt, dan wil je er zeker van zijn dat dit vakkundig gebeurt. Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige reparatie. Wij bekijken samen met u naar de mogelijkheden, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw motor.Onderhoud

Wij hebben naast onze showroom een prachtige werkplaats. Hier verzorgen wij kleine beurten, grote beurten, winter- en controlebeurten. U brengt uw motor bij ons en wij zorgen voor de rest. Wilt u uw motor controleren zodat u veilig de weg op kunt? Wij hebben voor u dan een controle-beurt. Hierin zorgen wij er voor dat uw motor in goede conditie verkeerd en u veilig de weg op kunt!Service

Zo kunnen wij u helpen in uw motorverkoop, een aanpassing uitvoeren voor uw handicap of montage van uw navigatie systeem. Het is zelfs mogelijk om tijdelijk een leenmotor te gebruiken.

  1. Verkoopbemiddeling
    Wij kunnen u ondersteunen in de verkoop van uw motor. Uw motor wordt door ons technisch in orde gemaakt en zorgen er voor dat uw motor verkoopklaar is. Vraag eens naar de mogelijkheden, want verkopen via een motorspeciaalzaak gaat vaak een stuk gemakkelijker.

2. Handicap
Wij vinden dat personen met een handicap moeten kunnen genieten van het motorrijden. Om deze personen op weg te helpen kunnen wij de motor op meerdere manieren aanpassen. We vinden altijd een passende oplossing, zodat u echt kunt genieten van het motorrijden!

3. Navigatie systemen
Uw motor is pas compleet met een goed navigatie systeem. Wij hebben meerdere modellen op voorraad en altijd een die u past. Wij zorgen er voor dat uw navigatie systeem keurig wordt gemonteerd en geïnstalleerd.